Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Alliumbollen
Uitverkocht

Alliums Paars & Wit Mix

€12,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Allium
Uitverkocht
Met hun prachtige bolvormige bloemen, die fier overeind staan op rechte stengels, is het geen wonder dat Allium bollen zo populair zijn. Vanwege hun interessante bloemvorm zijn het echte blikvangers in de tuin, die mooi combineren met verschillende planten. Daarnaast zijn het onderhoudsvriendelijke planten, goede snijbloemen en echte bij  en vlinderlokkers.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Alliums Paars & Wit Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Alliums Paars & Wit Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Alliums Paars & Wit Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Alliums Paars & Wit Mix voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Alliumbollen
Specificaties
sku 270-J-323540
Levertijd 2D
Planthoogte
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Kleur Gemengd   Paars   Wit  
Bloeimaand mei   juni   juli  
Planttype Sierui
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Allium