Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
-43%

Tulpen Triumph Mix (XL-Verpakking)

€16,99 (Incl BTW €1,40)

Normale prijs: €29,99

Je bespaart 43%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Tulipa

Tulpen Triumph Mix (XL-Verpakking) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulpen Triumph Mix (XL-Verpakking) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulpen Triumph Mix (XL-Verpakking) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulpen Triumph Mix (XL-Verpakking) voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tulpenbollen zijn onderverdeeld in 15 botanische groepen. Triumph tulpen zijn sterke bloembollen die behoren tot de grootste botanische groep. Triumph tulpen zijn verkrijgbaar in elke denkbare kleur en hebben mooie kegelvormige bloemen. Ze zijn zeer geschikt om in potten te kweken en zijn, vanwege hun stevige stengels, zeer goede snijbloemen.

Triumph tulpen zijn een groep van sterk gesteelde tulpen voor het midden van het seizoen, vanaf 2e week april tot eind april. Veelvuldig bloeien ze met een rand aan de bloembladen maar ook volle prachtige niet gerande kleuren zijn voorhanden. Wij leveren u een prachtige mengeling van een aantal Triumph tulp soorten voor een waar kleurenfestijn in uw tuin. Triumph tulpen zijn voortgekomen uit een kruising tussen vroege en darwin tulpen en zijn als zodanig een belangrijke groep in de tulpen teelt.
 
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 010-K-250062
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt Aanbiedingen bloembollen Geschenken Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Kleur Geel   Gemengd   Rood   Roze  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Bloeimaand april   mei  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Tulipa