Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groenbemester

Rode klaver, drachtplant EKO

€2,49 (Incl BTW €0,21)
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 2800
Latijnse naam Trifolium pratense

Rode klaver, drachtplant EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rode klaver, drachtplant EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rode klaver, drachtplant EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rode klaver, drachtplant EKO voor slechts € 2,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. Deze mooie vlinderbloemige drachtplant is uitermate geschikt als drachtplant voor bijen en hommels. Ook prima geschikt als groenbemester. De rode incarnaatklaver of Italiaanse klaver groeit op vrijwel elke grond en doet het geweldig in natuurlijke tuinen. Geeft ca. 4 cm lange, mooie donkerrode bloempluimen en hoewel het eenjarige plant is, zal het ook vaak overwinteren. De bijen zullen er blij mee zijn!
Toon alle Groenbemester
Specificaties
sku SL6241
Levertijd 1D
Produkt Biologische-Ecologische zaden zaden Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand april   mei   juni  
Kleur Rood  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 2800
Latijnse naam Trifolium pratense