Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zonnebloem zaden
-34%

Zonnebloem Avondzon mix

€0,99

Normale prijs: €1,49

Je bespaart 34%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Helianthus annuus

Zonnebloem Avondzon mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zonnebloem Avondzon mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zonnebloem Avondzon mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zonnebloem Avondzon mix voor slechts € 0,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Prachtige enkele bloemen met roodbruine kleurschakeringen. Avondzon blijft wat lager dan de andere variëteiten, maar is desalniettemin een uitstekende snijbloem voor in gemengde bossen. Uitermate geschikt voor achtergrondbeplanting of als solitair. Denk om de slakken. De gedroogde zaden zijn een lekkernij voor de vogels. Hoogte: 180 cm.
Toon alle Zonnebloem zaden
Specificaties
sku SL5525
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand april   mei   juni  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Kleur Geel   Gemengd   Rood  
Plantmaand onder Glas Maart April
Standplaats volle zon  
Planttype Bloemen Bloemzaden
Planthoogte
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Helianthus annuus