Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Cosmea zaden
-34%

Cosmos Sensation Mixed

Nu met 34% korting

€1,49 €0,99

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 150
Latijnse naam Cosmea bipinnatus
Sensation heeft varenachtig blad. Bloeit in zomer/herfst met opvallende bloemhoofdjes in roze, rood, paars en wit. Leuk in de zonnige border, die zowel door eenjarige als door vaste planten bevolkt worden. Af en toe de uitgebloeide bloemen verwijderen, dan heeft u er t/m oktober plezier van. Mooi als achtergrondbeplanting. Staat ook leuk als boeketje in kleine vaasjes.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Cosmos Sensation Mixed is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Cosmos Sensation Mixed kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Cosmos Sensation Mixed kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Cosmos Sensation Mixed voor slechts € 0,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Cosmea zaden
Specificaties
sku SL5355
Levertijd 1D
Plantmaand mei   juni  
Kleur Gemengd   Paars   Roze   Wit  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt Aanbiedingen zaden   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Bloemen Cosmos
Plantmaand onder Glas Maart April
Planthoogte
Aantal per verpakking 150
Latijnse naam Cosmea bipinnatus