Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Chrysanthemum
-34%

Margriet Alaska (Chrysanth)

€0,99

Normale prijs: €1,49

Je bespaart 34%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Chrysanthemum leucanthemum vulgare

Margriet Alaska (Chrysanth) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Margriet Alaska (Chrysanth) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Margriet Alaska (Chrysanth) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Margriet Alaska (Chrysanth) voor slechts € 0,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een robuuste meerjarige met grote bloemhoofden, witte lintbloemen en gele schijfbloemen. Ze verschijnen hoog boven de donkere, glanzende, getande bladeren. Ze werden voor het eerst in het wild aangetroffen op Mount Shasta in de staat Washington U.S.A. vandaar de Engelse benaming Shasta Daisy. Bij voorkeur zaaien direct in de volle grond en later verplanten.
Toon alle Chrysanthemum
Specificaties
sku SL5315
Levertijd 1D
Kleur Wit  
Planttype Bloemen
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle zon  
Plantmaand onder Glas Maart April
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planthoogte
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Chrysanthemum leucanthemum vulgare