Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenweide zaden
-32%

Mengsel Snijbloemen 1-jarig

Nu met 32% korting

€2,79 €1,89

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam inapplicable
Mooie, bekende en minder bekende snijbloemen in een extra uitgebalanceerd mengsel. Gemakkelijk op te kweken soorten. De zaden vermengen met droog zand voor een gelijkmatige en dunne uitzaai. Na de uitzaai licht doorharken. Zorg dat alle plantjes de ruimte krijgen, óók de kleintjes. Geschikt voor groepen, borders en perken.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Mengsel Snijbloemen 1-jarig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mengsel Snijbloemen 1-jarig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mengsel Snijbloemen 1-jarig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mengsel Snijbloemen 1-jarig voor slechts € 1,89 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bloemenweide zaden
Specificaties
sku SL6445
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Kleur Geel   Gemengd   Oranje   Paars   Rood   Roze   Wit  
Planthoogte
Planttype Bloemen Bloemzaden
Plantmaand april   mei   juni  
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam inapplicable