Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Korenbloem zaden
-34%

Korenbloem Blue Boy, dubbelbloemig

€0,99

Normale prijs: €1,49

Je bespaart 34%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 220
Latijnse naam Centaurea cyanus

Korenbloem Blue Boy, dubbelbloemig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Korenbloem Blue Boy, dubbelbloemig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Korenbloem Blue Boy, dubbelbloemig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Korenbloem Blue Boy, dubbelbloemig voor slechts € 0,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Korenbloemen zijn het mooist in forse groepen en bloeien maandenlang als de verwelkte bloemen geregeld worden weggehaald. Bij voorkeur zaaien in de vollegrond direct ter plaatse en later uit te dunnen. Op verplanten zijn ze namelijk niet gesteld. De bekende blauwe korenbloem vormt samen met de witte margriet en de rode klaproos het overbekende beeld uit grootmoeder's tijd.
Toon alle Korenbloem zaden
Specificaties
sku SL5270
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt Aanbiedingen zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Kleur Blauw  
Plantmaand april   mei   juni  
Standplaats volle zon  
Plantmaand onder Glas Mei April
Planttype Bloemen
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 220
Latijnse naam Centaurea cyanus