Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groenbemester

Drachtplant bijen-hommels, Bijenvoer (Phacelia) EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 3000
Latijnse naam Phacelia tanacetifolia

Drachtplant bijen-hommels, Bijenvoer (Phacelia) EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Drachtplant bijen-hommels, Bijenvoer (Phacelia) EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Drachtplant bijen-hommels, Bijenvoer (Phacelia) EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Drachtplant bijen-hommels, Bijenvoer (Phacelia) EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Phacelia tanacetifolia wordt ook wel bijenbrood, bijenvoer of bijenvriend genoemd. Een uitstekende bijenplant, die bij voldoende vocht zeer veel nectar produceert. De heerlijke geparfumeerde bloemen zijn fraai om te zien en met een hoogte van 70 cm een mooie aanvulling in uw bloementuin. Is natuurlijk ook geschikt als groenbemester (zie no. SL3294), dus in het najaar kunnen de planten in uw grond verwerkt worden. Geeft veel organische stof. Uw grond, maar zeker ook de bijen zullen er blij mee zijn.

Biologisch geteelde zaden * Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode, welke is vastgelegd en gecontroleerd door de stichting SKAL  nummer 026035 / NL-BIO-01
Toon alle Groenbemester
Specificaties
sku SL6242
Levertijd 1D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli   augustus  
Produkt Biologische-Ecologische zaden zaden Bijen-Vlinders   Geurend   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle zon  
Planttype Bloemzaden
Kleur Paars  
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 3000
Latijnse naam Phacelia tanacetifolia