Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Veronica Ereprijs

Ereprijs Blue Shades (Veronica)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Veronica spicata

Ereprijs Blue Shades (Veronica) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ereprijs Blue Shades (Veronica) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ereprijs Blue Shades (Veronica) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ereprijs Blue Shades (Veronica) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Een sterke vaste plant met aandacht trekkende, fleurige helder blauwe bloemen aan ranke, sierlijke, rechtopgaande bloeistengels. De perfecte tuinplant voor een zonnige border. Na het zaaien op zaaibedje de plantjes verplanten in een goed doorlatende grond en in de volle zon. Bloeit in het tweede jaar. De plant is overigens niet wintergroen.
 

Toon alle Veronica Ereprijs
Specificaties
sku SL6315
Levertijd 1D
Planttype Bloemen
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand mei   juni  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Standplaats volle zon  
Kleur Blauw  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Veronica spicata