Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Stokroos zaden
-32%

Stokroos Antwerp Stars enkelbloemige mix - Alcea ficifolia

Nu met 32% korting

€2,19 €1,49

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Alcea ficifolia
Een roestresistente, enkelbloemige stokroos met vijgenblad. Lange bloemstengels met talrijke, prachtige bloemen in de tinten geel, koperrood, helderrood, roze, lichtroze en wit. Een overjarige plant, die bloeit in het volgende jaar. Stokrozen hebben iets" luchtigs en nonchalants, ze worden lang, maar blijven sierlijk. Zaaien in de volle grond op zaaibed, uitdunnen en later uitplanten."
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Stokroos Antwerp Stars enkelbloemige mix - Alcea ficifolia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stokroos Antwerp Stars enkelbloemige mix - Alcea ficifolia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stokroos Antwerp Stars enkelbloemige mix - Alcea ficifolia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stokroos Antwerp Stars enkelbloemige mix - Alcea ficifolia voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Stokroos zaden
Specificaties
sku SL5035
Levertijd 1D
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand mei   juni  
Kleur Gemengd  
Standplaats volle zon  
Planthoogte
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 40
Latijnse naam Alcea ficifolia