Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Siermais zaden

Siermais Grote vruchten gemengd

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Zea mays japonica
Dit grootkolvige siermaïsmengsel toont fel gekleurde samenstellingen. Kolven variëren van rood, roze, oranje tot blauw en vele tussentinten. Zaaien onder glas in zaaibak, potten of in de vollegrond op regels. Na opkomst uitplanten of uitdunnen. Om de kolven te drogen planten afsnijden, niet teveel blad laten zitten en omgekeerd ophangen op koele plaats met wat trekking.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Siermais Grote vruchten gemengd is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Siermais Grote vruchten gemengd kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Siermais Grote vruchten gemengd kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Siermais Grote vruchten gemengd voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Siermais zaden
Specificaties
sku SL6115
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Produkt zaden   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Plantmaand mei   juni  
Kleur Geel   Gemengd   Oranje   Paars   Rood  
Planttype Bloemen
Planthoogte
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Zea mays japonica