Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gaura

Prachtkaars The Bride (Gaura)

€3,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Gaura lindheimerii
De prachtkaars heeft felwitte bloemen in lange aren en verkleuren gedeeltelijk naar lichtroze. De knoppen zijn purperachtig van kleur. Nog niet uitgekomen bloemen zitten in een oranjeroze kelkbuis. De uitgekomen bloem is stervormig van opbouw. Een elegante, mooi vertakkende plant. Zeer geschikt voor de gemengde border. Zaaien in de volle grond op zaaibed, flink door laten groeien en later uitplanten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Prachtkaars The Bride (Gaura) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Prachtkaars The Bride (Gaura) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Prachtkaars The Bride (Gaura) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Prachtkaars The Bride (Gaura) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gaura
Specificaties
sku SL5480
Levertijd 1D
Planttype Bloemen
Plantmaand onder Glas Februari Maart April
Plantmaand mei   juni   juli  
Kleur Wit  
Standplaats half schaduw  
Produkt zaden   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planthoogte
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Gaura lindheimerii