Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Passiflora zaden
-24%

Passiebloem Passion Blue - Passiflora

€1,89 (Incl BTW €0,16)

Normale prijs: €2,49

Je bespaart 24%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 55
Latijnse naam Passiflora coerulea

Passiebloem Passion Blue - Passiflora is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Passiebloem Passion Blue - Passiflora kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Passiebloem Passion Blue - Passiflora kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Passiebloem Passion Blue - Passiflora voor slechts € 1,89 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Passiebloem Passion Blue - Passiflora. De meest bekende passiebloem met witpaarse bloemen is niet alleen een mooie klimmende plant voor de kamer en serre, maar kan ook buiten gezet worden. Op een beschutte, zonnige plek kunnen de planten zich prachtig ontwikkelen. Wel 's winters afdekken tegen vorst. Zaaien binnenshuis in zaaibakje, het ontkiemen kan lang duren. Na opkomst verspenen in potten en laten afharden.
Toon alle Passiflora zaden
Specificaties
sku SL5945
Levertijd 1D
Produkt zaden Klimplant Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 60 cm en groter  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Standplaats volle zon  
Kleur Paars  
Aantal per verpakking 55
Latijnse naam Passiflora coerulea