Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Overige bloemenzaden

Zonnestrobloem gemengd (Helipterum/Acroclinium)

€1,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 240
Latijnse naam Helipterum roseum

Zonnestrobloem gemengd (Helipterum/Acroclinium) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zonnestrobloem gemengd (Helipterum/Acroclinium) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zonnestrobloem gemengd (Helipterum/Acroclinium) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zonnestrobloem gemengd (Helipterum/Acroclinium) voor slechts € 1,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een populaire droogbloem, die mooie kleine bosjes vormt. Papierbloemen verschijnen in fraaie rode, roze en witte tinten met heel apart sierlijk blad. Bij zowel vers als droog gebruik kunnen de planten in z'n geheel worden gesneden. Makkelijk op te kweken enhoudbare borderplant. Niet teveel op de wind zetten. De planten ondersteboven hangen om te drogen.
Toon alle Overige bloemenzaden
Specificaties
sku SL5575
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand april   mei  
Kleur Rood   Roze   Wit  
Standplaats volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 240
Latijnse naam Helipterum roseum