Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Overige bloemenzaden

Berenoor Harlequin Mix

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 45
Latijnse naam Arctotis acaulis

Berenoor Harlequin Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Berenoor Harlequin Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Berenoor Harlequin Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Berenoor Harlequin Mix voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Prachtige, op gerbera's lijkende bloemen met in het hart contrasterende ringen. Vele kleuren van roomgeel en oranje tot dieproze en karmijnrood. Leuke snijbloem. Stengels en bladeren zijn bedekt met een mat van donshaartjes, waardoor ze zilvergrijs lijken. Zaaien onder glas, zaad licht bedekken, aandrukken en licht vochtig houden. Later uitplanten in potten of in uw tuin.
Toon alle Overige bloemenzaden
Specificaties
sku SL5125
Levertijd 1D
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Geel   Oranje   Rood   Roze  
Plantmaand april   mei   juni  
Planttype Bloemen
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand onder Glas Mei Juni
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 45
Latijnse naam Arctotis acaulis