Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tropaeolum
-32%

Oost-Indische kers Tom Thumb mix, lage enkelbloemig

€1,49

Normale prijs: €2,19

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 32
Latijnse naam Tropaeolum majus nanum

Oost-Indische kers Tom Thumb mix, lage enkelbloemig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Oost-Indische kers Tom Thumb mix, lage enkelbloemig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Oost-Indische kers Tom Thumb mix, lage enkelbloemig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Oost-Indische kers Tom Thumb mix, lage enkelbloemig voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een prachtig bont enkelbloemig mengsel met donker blad, dat het uitstekend doet als hangplant in wat grotere containers of kuipen. Ook goed toepasbaar als afronding van een perk of aan de waterkant etc. De pittig peperig smakende blaadjes en vooral de bloemen worden door salades gemengd. Zaai direct op plaats van bestemming voor gebruik als bodembedekker. Niet of zeer weinig bemesten. De vers geoogste zaden worden weleens ingemaakt als kappertjes.
Toon alle Tropaeolum
Specificaties
sku SL6265
Levertijd 1D
Kleur Bruinrood   Geel   Gemengd   Oranje  
Planttype Bloemen Bloemzaden
Produkt zaden Klimplant Bodembedekkers   Zomerbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand april   mei   juni  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 32
Latijnse naam Tropaeolum majus nanum