Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tropaeolum
-32%

Oost-Indische kers Gleam Hybrids mix, hoge dubbelbloemig

Nu met 32% korting

€2,19 €1,49

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 32
Latijnse naam Tropaeolum majus
De dubbele en halfdubbele bloemen variëren in kleur van vuurrood tot donkerrood, van roze tot oranje en natuurlijk de gele tinten. De pittig peperige smakende blaadjes en vooral de bloemen worden wel door salades gemengd. Zaai in de volle grond langs gaas of hekwerk of eventueel als bodembedekker en natuurlijk in grotere bakken als hangplant. Niet of zeer weinig bemesten. De vers geoogste zaden worden wel ingemaakt als kappertjes.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Oost-Indische kers Gleam Hybrids mix, hoge dubbelbloemig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Oost-Indische kers Gleam Hybrids mix, hoge dubbelbloemig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Oost-Indische kers Gleam Hybrids mix, hoge dubbelbloemig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Oost-Indische kers Gleam Hybrids mix, hoge dubbelbloemig voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tropaeolum
Specificaties
sku SL6255
Levertijd 1D
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Gemengd   Oranje   Rood   Roze  
Planthoogte
Produkt zaden   Klimplant   Bodembedekkers   Zomerbloeiers  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Bloemen
Plantmaand april   mei   juni  
Aantal per verpakking 32
Latijnse naam Tropaeolum majus