Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Lamsoor

Lamsoor Pacific Mix (Statice)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Limonium sinuatum

Lamsoor Pacific Mix (Statice) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lamsoor Pacific Mix (Statice) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lamsoor Pacific Mix (Statice) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lamsoor Pacific Mix (Statice) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Heldere tinten gemengd, voor snij- en droogbloem. Snijden met zo lang mogelijke stelen als de kam vrijwel geheel bloeit. Omgekeerd ophangen op een koele, droge plaats met luchtverversing. Trekt veel vlinders aan. Geschikt als achtergrondbeplanting, borders, perken en zeer geschikt als snij- en droogbloem. Trekt veel vlinders aan.
Toon alle Lamsoor
Specificaties
sku SL5750
Levertijd 1D
Planttype Bloemen
Planthoogte
Plantmaand onder Glas Februari Maart April
Bloeimaand juli   augustus   september  
Standplaats volle zon  
Kleur Gemengd  
Produkt zaden Zomerbloeiers
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Limonium sinuatum