Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klokwinde

Klokwinde Blue Bells, Violet

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 27
Latijnse naam Cobaea scandens
Een klimplant met dicht loof en grote blauwe bloemen met een platte kelk, die geelgroen opengaan en geleidelijk van mauve naar blauwpaars verbloeit. 's Avonds verbreiden jonge bloemen een eigen geur, die later verdwijnt. Zaaien onder glas in potten of zaaibakken. Na opkomst verplanten, slechts één plant per grote pot. Op een zonnige, beschutte plaats op het zuiden zetten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Klokwinde Blue Bells, Violet is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Klokwinde Blue Bells, Violet kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Klokwinde Blue Bells, Violet kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Klokwinde Blue Bells, Violet voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Klokwinde
Specificaties
sku SL5340
Levertijd 1D
Produkt zaden   Klimplant   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand maart   april   juli   augustus   september   oktober  
Standplaats half schaduw  
Planttype Bloemen
Plantmaand maart   april   juni  
Kleur Blauw  
Planthoogte
Aantal per verpakking 27
Latijnse naam Cobaea scandens