Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klaproos zaden

Papaver pioenbloemig gemengd - Poppy Flowers

€1,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 2500
Latijnse naam Papaver somniferum
De bloemen snijden als ze nog in de knop zijn. Zaaddozen zijn zeer decoratief in droogboeketten. Vanaf eind maart tot eind mei buiten zaaien; breedwerpig of in regels en dan iets uitdunnen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Papaver pioenbloemig gemengd - Poppy Flowers is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Papaver pioenbloemig gemengd - Poppy Flowers kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Papaver pioenbloemig gemengd - Poppy Flowers kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Papaver pioenbloemig gemengd - Poppy Flowers voor slechts € 1,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Klaproos zaden
Specificaties
sku XX-080860
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Kleur Paars   Rood   Roze  
Produkt zaden   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Standplaats volle zon  
Planthoogte
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 2500
Latijnse naam Papaver somniferum