Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Nigella zaden

Juffertje in 't groen African Bride

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Nigella papillosa

Juffertje in 't groen African Bride is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Juffertje in 't groen African Bride kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Juffertje in 't groen African Bride kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Juffertje in 't groen African Bride voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een ongecompliceerde borderplant met aantrekkelijk, sneeuwwitte bloemen en een zwart midden, dat bij het ouder worden boven de bloemblaadjes uit komt te staan, als een kroontje. Later gevolgd door zeer decoratieve zaaddozen. Zowel buiten als later binnen blijft het een praatstuk. Zaaien direct op plaats van bestemming. Voorzaaien onder glas kan, maar dan worden de plantjes snel lang.
Toon alle Nigella zaden
Specificaties
sku SL5890
Levertijd 1D
Standplaats volle zon  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Produkt zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand mei   juni  
Plantmaand onder Glas Maart April
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Wit  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Nigella papillosa