Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Ageratum zaden

Donsbloem Blue Mink

€1,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 650
Latijnse naam Ageratum houstonianum
Het Mexicaantje" heeft donzige bloemen in kleine compacte schermen. Stevige, sterk vertakkende planten, licht behaard en dat geeft 't geheel een 'zacht', kruidachtig uiterlijk. De bloeirijkheid en de duur ervan is bij Blue Mink met zijn poederblauwe bloemen uitstekend. Zaaien onder glas, het zaad niet bedekken, want de Ageratum is een lichtkiemer, verspenen en later uitplanten."
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Donsbloem Blue Mink is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Donsbloem Blue Mink kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Donsbloem Blue Mink kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Donsbloem Blue Mink voor slechts € 1,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Ageratum zaden
Specificaties
sku SL5015
Levertijd 1D
Standplaats volle zon  
Produkt zaden   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Plantmaand onder Glas Februari Maart April
Planttype Bloemen
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Blauw  
Aantal per verpakking 650
Latijnse naam Ageratum houstonianum