Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gaillardia
-34%

Dekenbloem mix (Kokardebloem of Gaillardia)

Nu met 34% korting

€1,49 €0,99

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 135
Latijnse naam Gaillardia aristata
De populaire naam dekenbloem is ontstaan omdat de drie meest opvallende kleuren van de Gaillardia's ook aangetroffen zijn bij Indiaanse dekens. De dekenbloem is afkomstig uit de Amerikaanse vlakten en is goed bestand tegen warmte en droogte. Zaaien onder glas bij niet al te hoge temperaturen. In de zomer zo vroeg mogelijk uitplanten, zodat ze als een stevige plant de winter in gaan.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dekenbloem mix (Kokardebloem of Gaillardia) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dekenbloem mix (Kokardebloem of Gaillardia) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dekenbloem mix (Kokardebloem of Gaillardia) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dekenbloem mix (Kokardebloem of Gaillardia) voor slechts € 0,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gaillardia
Specificaties
sku SL5475
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Kleur Geel   Oranje   Rood  
Standplaats volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Bloemen
Produkt zaden   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Plantmaand mei   juni  
Aantal per verpakking 135
Latijnse naam Gaillardia aristata