Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Cosmea zaden

Cosmos Sea Shells Mixed

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Cosmea bipinnatus

Cosmos Sea Shells Mixed is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Cosmos Sea Shells Mixed kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Cosmos Sea Shells Mixed kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Cosmos Sea Shells Mixed voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Witte, roze, rode en karmozijnkleurige bloemen waarvan de lintbloemen tot een kokertje zijn opgerold. Een wel heel bijzondere tuinplant en prima snijbloem. Vanaf april, als de omstandigheden dit toelaten, kan er al in de volle grond op plaats van bestemming worden gezaaid. Af en toe de uitgebloeide bloemen verwijderen, dan heeft u er t/m oktober plezier van. Mooi als achtergrondbeplanting.
Toon alle Cosmea zaden
Specificaties
sku SL5365
Levertijd 1D
Standplaats volle zon  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand mei   juni  
Plantmaand onder Glas Maart April
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte
Kleur Rood   Roze   Wit  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Cosmea bipinnatus