Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bloemenweide zaden

Mengsel Vlinderbloemen Speciaal mix

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam inapplicable

Mengsel Vlinderbloemen Speciaal mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Mengsel Vlinderbloemen Speciaal mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Mengsel Vlinderbloemen Speciaal mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Mengsel Vlinderbloemen Speciaal mix voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een bloemenmengsel van soorten, die graag door vlinders en andere vliesvleugeligen worden bezocht. Ook bevat het mengsel een aantal kruiden met hetzelfde doel en het is geheel bovendien een lust voor het oog. De zaden vermengen met droog zand voor een gelijkmatige en dunne uitzaai. Na de uitzaai licht doorharken. Zorg dat alle plantjes de ruimte krijgen, óók de kleintjes. Geschikt voor groepen, borders en perken.
Toon alle Bloemenweide zaden
Specificaties
sku SL6425
Levertijd 1D
Plantmaand april   mei   juni  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Gemengd  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Bloemen
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 1000
Latijnse naam inapplicable