Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aster zaden

Aster Garden Jewel Rose (Zomeraster)

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 70
Latijnse naam Callistephus chinensis

Aster Garden Jewel Rose (Zomeraster) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aster Garden Jewel Rose (Zomeraster) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aster Garden Jewel Rose (Zomeraster) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aster Garden Jewel Rose (Zomeraster) voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Middelvroege halfhoge snijaster, waarvan de bloemen op rechte sterke stelen staan. Het is een chrysantbloemig type. Vrij groot en prachtig van kleur namelijk: roze & wit. Een juweel op de vaas en ook lang houdbaar. Voorzaaien onder glas of zaaien direct in de volle grond. Jaarlijks op een andere plaats zaaien of uitplanten.
Toon alle Aster zaden
Specificaties
sku SL5170
Levertijd 1D
Bloeimaand april   mei   juli   augustus   september  
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand april   mei   juni  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Roze  
Planttype Bloemen
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 70
Latijnse naam Callistephus chinensis