Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Snoeischaren

Slijphulpje snoeischarenslijper

€14,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Voor alle snoei- en takkenscharen met papegaaienbek (rond bovenmes). De schaar hoeft niet uit elkaar te worden gehaald. Het bestaat uit een geleider dat u op het te slijpen bovenmes plaatst, tegenover de te slijpen zijde. Plaats het slijpsteentje op het mes en haal het rustig 5-10 keer over het mes. Haal daarna de slijpsteen een keer geheel vlak over de andere zijde om eventuele braampjes er af te slijpen. Eventueel wetten als nabewerking. Als uw schaar echt bot is (jarenlang niet geslepen), dan is het steentje van de slijphulp versleten voordat uw mes scherp is, gebruik dan eerst een vijl of grove aanzetsteen. Deze handige slijphulp is aanbevolen door de Royal National Rose Society.

De snoeischaar kunt u met dit slijpertje ongeveer 10 keer slijpen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Slijphulpje snoeischarenslijper is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Slijphulpje snoeischarenslijper kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Slijphulpje snoeischarenslijper kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Slijphulpje snoeischarenslijper voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Snoeischaren
Specificaties
sku LX-35040
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken gereedschap
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable