Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Haws Gieters & Toebehoren

1,8L Waterkan Allrounder Robijn - Haws

€46,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

1,8L Waterkan Allrounder Robijn - Haws is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. 1,8L Waterkan Allrounder Robijn - Haws kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

1,8L Waterkan Allrounder Robijn - Haws kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw 1,8L Waterkan Allrounder Robijn - Haws voor slechts € 46,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Klassiek model waterkan met royale inhoud en grote vulopening. Ideaal voor water geven in bloembakken, -potten of om een veldboeket in te doen. Tevens te gebruiken als (drink)waterkan.
 
Productinformatie:
 
Materiaal: Gegalvaniseerd staal
" Kleur: Robijn rood
" Inhoud: 1.8 liter
" Hoogte: 19.5 cm
" Diameter: 13.5 cm
" Vulopening diameter: 10 cm
 
"
Toon alle Haws Gieters & Toebehoren
Specificaties
sku LX-61454
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1