Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gieters & Toebehoren

Waterfall Gieter 5 liter Grijs - Burgon & Ball

€44,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable
Waterfall Gieter 5 liter Grijs - Burgon & Ball. Een stevige gegalvaniseerd stalen gieter met een grijze poedercoating. Het ontwerp van deze gieter is gebassert op het dragen met 1 hand. De zwaartekracht is afhanklijk van hoe vol de gieter is en des te leger hij wordt des te meer hij kantelt. Ideaal om water te geven aan de planten. De gieter heeft een broes welke vast zit met schroefdraad en er dus niet af kan vallen.

Productinformatie:
  • Materiaal: Staal
  • Kleur: Grijs (poedercoating)
  • Inhoud: 5 liter
  • Hoogte: 35 cm
  • Breedte (incl broes): 63 cm
  • Diepte: 15 cm
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Waterfall Gieter 5 liter Grijs - Burgon & Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Waterfall Gieter 5 liter Grijs - Burgon & Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Waterfall Gieter 5 liter Grijs - Burgon & Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Waterfall Gieter 5 liter Grijs - Burgon & Ball voor slechts € 44,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gieters & Toebehoren
Specificaties
sku LX-61486
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken (Ook)-Voor in huis  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Inapplicable