Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Snoeien uitrusting van Burgon & Ball

SC Snoeischaar - Burgon en Ball

€39,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Een mooi design snoeischaar welke sterk is in een mooie cadeauverpakking.
Productinformatie:
Japans model snoeischaar
" Materiaal: rvs
" Cadeauverpakking met magneetsluiting
"
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

SC Snoeischaar - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. SC Snoeischaar - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

SC Snoeischaar - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw SC Snoeischaar - Burgon en Ball voor slechts € 39,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Snoeien uitrusting van Burgon & Ball
Specificaties
sku LX-40369
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1