Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Accessoires

Gazon en Border Scheiden (Kantopsluiting) STAAL 5M

€72,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Gazon en Border Scheiden (Kantopsluiting) STAAL 5M is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gazon en Border Scheiden (Kantopsluiting) STAAL 5M kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gazon en Border Scheiden (Kantopsluiting) STAAL 5M kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gazon en Border Scheiden (Kantopsluiting) STAAL 5M voor slechts € 72,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Prijs is voor een pak met 5 strippen van 1 meter!
 
Met deze sterke, stalen strippen houdt u het gras permanent binnen de perken. Ze zijn eenvoudig aan te brengen met een spade, klosje en hamer. Onderling zijn ze koppelbaar, zodat ze niet verschuiven. Gebogen lijnen of haakse hoeken maken kan ook. In Engeland worden ze toegepast in (openbare) parken en bij landgoederen. Heeft u veel graskant, dan is dit een definitieve oplossing die heel veel werk bespaart.
 
Stalen koppelbare graskantopsluiting. Altijd strakke randjes. Onderhoudsvrij.
 
Productinformatie:
 
Kleur: donkerbruin
" Materiaal: gegalvaniseerd en gepoedercoat staal
" Dikte: 1.6 mm
" Lengte: 5 x 100 cm (goed voor 475 cm kantopsluiting).
" Hoogte: 7.4 cm, gemeten zonder de punten
 
 
"
Toon alle Accessoires
Specificaties
sku LX-43260
Levertijd 4D
Produkt Accessoires Huis-Tuin-Keuken Moestuin Bemesting en bestrijding
Kleur Bruinrood  
Aantal per verpakking 1