Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Ribes

Ribes Nidigrolaria Josta - Jostabes

€19,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Ribes Nidigrolaria

Ribes Nidigrolaria Josta - Jostabes is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ribes Nidigrolaria Josta - Jostabes kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ribes Nidigrolaria Josta - Jostabes kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ribes Nidigrolaria Josta - Jostabes voor slechts € 19,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Ribes nidigrolaria 'Josta' is een doornloze heester en een kruising tussen een zwarte bes en een kruisbes. De plant is zelfbestuivend en levert heerlijke sappige vruchten in juli (bloeit in april). Wordt ongeveer 2 meter hoog. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Ribes
Specificaties
sku WFP-0156
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Moestuin Vaste planten
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat C2  
Planthoogte 60 cm en groter  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Groenten Andere
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Ribes Nidigrolaria