Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Sorteren
Sorteren
Items per pagina
Items per pagina
Categorieën Categorieën
Kleur
Kleur
  • Kleur
Bloeimaand
Bloeimaand
  • Bloeimaand
Standplaats
Standplaats
  • Standplaats
Plantmaand
Plantmaand
  • Plantmaand
  • Toon meer
Potmaat
Potmaat
  • Potmaat
Prijs
Prijs
  • Prijs
  • tot

Ribes

Eenvoudig Ribes kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Ribes bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 2 van 2 Producten
Tonen 2 van 2 Producten

Ribes Nidigrolaria Josta - Jostabes

Aantal per verpakking 1
€19,99
Latijnse naam Ribes Nidigrolaria

Ribes Rubrum Jonkheer van Tets - Aalbes

Aantal per verpakking 1
€19,99
Latijnse naam Ribes Rubrum

Ribes kopen online

Ribes kopen online voor heerlijke bessen uit eigen tuin. Ribes is er in veel verschillende soorten. Zo zijn er rode kruisbessen, gele kruisbessen, rode bessen, zwarte bessen en witte bessen. Al deze bessenstruiken zijn makkelijke struiken die je als fruit- en tuinliefhebber graag terugziet in je tuin. In de moestuin, maar ook in de stadstuin zijn deze fruitstruiken goed op hun plek. Bessenstruiken zijn niet alleen gemakkelijk, ook geven ze prachtige bloesem in het voorjaar en lekkere en mooie vruchten in de zomer. Zeker als deze bessenstruik op een mooi plekje in de zon staat, kun je heerlijk genieten van zoete bessen. Hoe meer zonlicht deze struik krijgt, hoe zoeter de bessen van de struik zullen zijn. Ribes kopen online voor heerlijk zomerfruit uit eigen tuin.

Ribus nigrum

Ribus nigrum is één van de populairste bessensoorten. Deze zwarte bes, ook bekend als zwarte trosbes of cassisbes, wordt veel gebruikt om mee te koken. Rauw is het niet de allerlekkerste bes, maar verwerkt in bessensap, bessenjam of een zelfgemaakt bessenlikeurtje is het een echte aanrader. Na het plukken zijn zwarte bessen nog zo'n 2 tot 3 dagen houdbaar, dus het is verstandig de bessen pas te plukken vlak voordat je ze gaat gebruiken. Nog een pluspunt: zwarte bessen zijn goed in te vriezen. Voor een mooi oogst heeft deze fruitstruik een mooi zonnig plaatsje in de zon nodig, waar de struik ook goed de ruimte heeft om de lucht in te gaan. Geef Ribes nigrum veel bemesting.

Ribes snoeien

Het beste moment om Ribes te snoeien, is in de vroege lente. Goed snoeien van deze struik zorgt voor een goede bloei en grotere oogst van bessen. Knip de struik in het voorjaar in vorm door takken die te veel zijn weg te snoeien.