Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Eremurus
Uitverkocht

Eremurus Mix - Naald van Cleopatra

Nu met 38% korting

€12,99 €7,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Eremurus
Uitverkocht
Dit is een prachtige en spectaculaire Eremurus bloembollenpakket. De vaste planten in deze mix hebben fraaie roze, gele en oranje gekleurde bloemen. Eremurus (ook bekend als Naald van Cleopatra) zijn echte blikvangers die vooral geschikt zijn voor grote tuinen omdat ze wel twee meter hoog kunnen groeien!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Eremurus Mix - Naald van Cleopatra is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Eremurus Mix - Naald van Cleopatra kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Eremurus Mix - Naald van Cleopatra kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Eremurus Mix - Naald van Cleopatra voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Eremurus
Specificaties
sku 674-K-276900
Levertijd 2D
Plantmaand onder Glas Januari Februari Maart April
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Kleur Gemengd   Oranje   Paars   Rood  
Plantmaand januari   februari   maart   april  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Planthoogte
Planttype Eremurus
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Eremurus