Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dragon zaden
-32%

Dragon Russische (Artemisia dracunculus)

€1,49

Normale prijs: €2,19

Je bespaart 32%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 825
Latijnse naam Artemisia dracunculus

Dragon Russische (Artemisia dracunculus) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dragon Russische (Artemisia dracunculus) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dragon Russische (Artemisia dracunculus) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dragon Russische (Artemisia dracunculus) voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Alom bekend en geliefd vanwege zijn specifieke aromatische smaak: zoet en tegelijkertijd ietsje bitter. Voorzichtig gebruiken, want bij teveel wordt de smaak scherp. In 1536 schreef J. de la Ruelle: Dragon is één van de meest dankbare kruiden in de sla". Ook geschikt voor o.a. visgerechten en soepen. Zaaien onder glas of in de volle grond op zaaibed, verspenen en uitplanten op plaats van bestemming. Volgende jaren in de herfst terugsnoeien en afdekken in de winter."
Toon alle Dragon zaden
Specificaties
sku SL2075
Levertijd 1D
Planttype Kruiden
Plantmaand mei   juni   juli  
Produkt Moestuin zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas Maart April
Aantal per verpakking 825
Latijnse naam Artemisia dracunculus