Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Basilicum

Basilicum Dark Opal EKO

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 210
Latijnse naam Ocimum Basilicum
Biologisch geteelde zaden. Het grote blad is blauwachtig purper van kleur en zeer aromatisch van geur. Heel leuk samen in een pot met een grootbladige groene basilicum. Ook als spruitgroente zeer gewild. Einde seizoen paars bloeiend. Lekker in o.a. rijstgerechten en vanwege de aparte kleur heel fraai in basilicum azijn. Zaaien onder glas, zaden niet bedekken, licht aandrukken en vochtig houden. Als de plantjes voldoende groot zijn uitplanten in potten en bakken of op een warm plekje in de volle grond.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Basilicum Dark Opal EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Basilicum Dark Opal EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Basilicum Dark Opal EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Basilicum Dark Opal EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Basilicum
Specificaties
sku SL2013
Levertijd 1D
Produkt Moestuin   Biologische-Ecologische zaden zaden   (Ook)-Voor in huis   Zomerbloeiers  
Planttype Kruiden
Plantmaand mei   juni   juli  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Kleur Paars  
Aantal per verpakking 210
Latijnse naam Ocimum Basilicum