Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu

Dragon zaden

Eenvoudig Dragon zaden kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Dragon zaden bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 1 van 1 Producten
Tonen 1 van 1 Producten
-32%
Dragon Russische (Artemisia dracunculus)

Dragon Russische (Artemisia dracunculus)

Aantal per verpakking 825
€2,19 €1,49
Latijnse naam Artemisia dracunculus

Dragon  een heerlijke klassieke Franse kruid

Dragon is een klassiek Franse kruid dat heerlijk smaakt in onder andere vis- en kipgerechten. Dragon heeft prachtig geurend blad en is daarom ook een verfraaiing in uw bloemborder. Vanwege haar sierlijk blad combineert Dragon ook erg mooi met bijvoorbeeld irissen en lelies. Ook in potten en manden op uw terras groeit dragon erg goed, deze zonaanbidster kan namelijk goed tegen droogte. Zorg ervoor dat u uw dragonplanten daarom niet teveel water geeft, want zij houdt niet van natte voeten.

De unieke anijsachtige smaak van Dragon is niet te versmaden

Dragon heeft een unieke anijsachtige smaak en is een heerlijk kruid om te verwerken in vis- en kipgerechten. Dragon wordt ook gebruikt om de traditionele Franse Bearnaisesaus smaak te geven. In rijke compost zult u versteld staan hoe makkelijk dit kruid groeit, toch is het een plant die u makkelijk kunt verwaarlozen, want dragon stelt niet veel eisen.