Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Borage zaden

Borage Blauw EKO - Borago officinalis

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 35
Latijnse naam Borago officinalis

Borage Blauw EKO - Borago officinalis is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Borage Blauw EKO - Borago officinalis kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Borage Blauw EKO - Borago officinalis kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Borage Blauw EKO - Borago officinalis voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Borage Blauw EKO - Borago officinalis. Biologisch geteelde zaden.. Stervormige bloemen met intens blauwe kleur. De lange bloeitijd maakt Bernagie tot een van de beste planten voor de tuin. Bijen bezoeken de bloemen veelvuldig. Het blad heeft een licht komkommerachtige smaak. Alleen jong blad oogsten en verwerken in uw gerechten (bijv. salades). Ook de bloemen kunnen uitstekend dienen als garnering en zijn eetbaar. Zaaien op een zonnige, windarme plek in de volle grond op regels en later eventueel uitdunnen. Stimuleert de groei van aardbeivruchten.
Toon alle Borage zaden
Specificaties
sku SL2049
Levertijd 1D
Planttype Bloemen Bloemzaden
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt Biologische-Ecologische zaden zaden Bijen-Vlinders  
Plantmaand april   mei   juni   juli  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Blauw  
Aantal per verpakking 35
Latijnse naam Borago officinalis