Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bieslook zaden

Knoflookbieslook, Chinese Bieslook EKO

€2,79
Levertijd 7D
Aantal per verpakking 160
Latijnse naam Allium tuberosum

Knoflookbieslook, Chinese Bieslook EKO is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Knoflookbieslook, Chinese Bieslook EKO kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Knoflookbieslook, Chinese Bieslook EKO kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Knoflookbieslook, Chinese Bieslook EKO voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Biologisch geteelde zaden. Chinese bieslook heeft een grasachtig plat blad met mooie witte bloemen en heeft een milde knoflooksmaak waardoor het kan dienen als vervanger van knoflook. Dit look kan meegekookt worden in gerechten, wat met gewone bieslook niet kan. Zaaien onder glas en zodra hanteerbaar uitplanten. Groeit traag. Planten op een kalkrijke, goed bemeste, vochtige grond. Kan zowel op een zonnige als op een schaduwrijke plek. Doet het ook uitstekend op potten.
Toon alle Bieslook zaden
Specificaties
sku SL2041
Levertijd 7D
Produkt Biologische-Ecologische zaden zaden (Ook)-Voor in huis
Bloeimaand juli   augustus   september  
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni  
Plantmaand onder Glas Februari Maart April
Planttype Kruiden
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 160
Latijnse naam Allium tuberosum