Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Zinken Emmers

Zinken Teil Groene Munt

€9,99
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable
Verfrissende groene munt: voor heerlijke muntthee. De handige zaaiset bevat een zakje grond, zakje met hydro-korrels en een zakje met ruime hoeveelheid zaad. Zaai in de teil slechts een klein deel van het zaad uit en gebruik het restant voor zaai in potten of uw tuin. De teil met wikkel heeft een formaat van ca. 28,5 cm bij 9 cm. De vernieuwde wikkel van de teil is heel fris en uitnodigend opgebouwd en is nu nog leuker om cadeau te geven OF te krijgen. Bovendien is er een leuke en unieke mogelijkheid om deze teil een persoonlijk tintje te geven als cadeau.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Zinken Teil Groene Munt is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Zinken Teil Groene Munt kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Zinken Teil Groene Munt kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Zinken Teil Groene Munt voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Zinken Emmers
Specificaties
sku SL7756
Levertijd 1D
Bloeimaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Moestuin   Geschenken (Ook)-Voor in huis   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Kruiden
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam inapplicable