Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Sorteren
Sorteren
Items per pagina
Items per pagina
Categorieën Categorieën
Produkt
Produkt
  • Produkt
Prijs
Prijs
  • Prijs
  • tot

Bloembollen relatiegeschenk

Eenvoudig Bloembollen Relatiegeschenk kopen bij Tuincentrum Koeman. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden en bloembollen. Bloembollen Relatiegeschenk bestellen doet u eenvoudig online!

Tonen 3 van 3 Producten
Tonen 3 van 3 Producten

Persoonlijk Bedrukt - 51 tot 250 stuks

Aantal per verpakking 1
€74,99 (Incl BTW €13,01)
Latijnse naam inapplicable

Persoonlijk Bedrukt - 1 tot 50 stuks

Aantal per verpakking 1
€49,99 (Incl BTW €8,68)
Latijnse naam inapplicable

Persoonlijk Bedrukt - 251 tot 500 stuks

Aantal per verpakking 1
€99,99 (Incl BTW €17,35)
Latijnse naam inapplicable

Bloembollen relatiegeschenk kopen online

Bloembollen als relatiegeschenk zijn een leuk en oer-Hollands cadeau om aan je relaties en klanten te geven. Bedrukt met een persoonlijke tekst worden deze relatiegeschenken extra origineel. Bloembollen zijn een mooi symbool voor de bloei en groei van de relatie met je klanten en zijn een geschenk waar je relaties echt iets aan hebben. Bloembollen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Van tulpen tot sneeuwklokjes, van krokussen tot blauwe druifjes en lelies. Bloembollen komen gegarandeerd tot bloei. Geplant in een mooie pot of een speciaal glas zijn ze een genot om naar te kijken. Bestel je bloembollen relatieschenken nu online in onze webshop voor een bijzonder relatiegeschenk.

Bloembollen promotie

Bloembollen zijn leuk om als promotie weg te geven. Het is vrolijk promotiemateriaal waar de ontvangers veel en lang plezier aan hebben. Bloembollen geven een positief gevoel en zorgen dat de ontvangers met regelmaat aan een organisatie zullen denken. Zeker als de bollen volop in bloei staan. Je kunt de bollen naar wens laten inpakken en de verpakking laten bedrukken met een persoonlijke boodschap, het logo of een slogan. Zo creëer je promotiemateriaal op maat voor elke gelegenheid. Of je het promotiemateriaal nu gebruikt om weg te geven bij een beurs of als bedankje aan een ander bedrijf voor een fijne samenwerking: bloembollen zijn altijd geschikt. Met bloembollen als promotie maak je een onuitwisbare indruk. Bestel je bloembollen voor promotie nu online in onze webshop en zet je organisatie kleurrijk op de kaart.