Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen
Uitverkocht

We Love Dahlias - Pink Love

Nu met 7% korting

€14,99 €13,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 4
Latijnse naam Dahlia
Uitverkocht
We Love Dahlias - Pink Love is een gemengd dahliabloembollenpakket in diverse tinten roze. Het pakket bevat 4 dahliaknollen in een prachtige cadeauverpakking. Een ideaal geschenk voor een verjaardag, een speciale gelegenheid, de feestdagen of voor jezelf. Plant de dahliabollen in het voorjaar op een zonnige plek in tuin of pot.

1 Tas We Love Dahlias - Pink Love bevat:
  • 1x Dahlia Popular guest
  • 1x Dahlia Crazy Love
  • 1x Dahlia Life Style
  • 1x Dahlia Stolze von Berlin
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

We Love Dahlias - Pink Love is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. We Love Dahlias - Pink Love kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

We Love Dahlias - Pink Love kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw We Love Dahlias - Pink Love voor slechts € 13,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 8240-J-700750
Levertijd 2D
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt bloembollen   Geschenken Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planttype Dahlias Dahlia
Kleur Gemengd   Roze  
Plantmaand maart   april   mei  
Aantal per verpakking 4
Latijnse naam Dahlia