Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen

We Love Dahlias - Salmon Love

€14,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 4
Latijnse naam Dahlia

We Love Dahlias - Salmon Love is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. We Love Dahlias - Salmon Love kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

We Love Dahlias - Salmon Love kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw We Love Dahlias - Salmon Love voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
We Love Dahlias  Salmon Love is een gemengd dahliabloembollenpakket in diverse tinten zalmroze. Het pakket bevat 4 dahliaknollen in een prachtige cadeauverpakking. Een ideaal geschenk voor een verjaardag, een speciale gelegenheid, de feestdagen of voor jezelf. Plant de dahliabollen in het voorjaar op een zonnige plek in tuin of pot. Inhoud:

1 Dahlia flower bulbs bag Salmon Love contains:
  • 1x Dahlia Edge of Joy
  • 1x Dahlia Crazy Love
  • 1x Dahlia Préference
  • 1x Dahlia Wine Eyed Jill
Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 8260-J-700770
Levertijd 2D
Planthoogte 60 cm en groter  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt bloembollen Geschenken Snijbloemen   Zomerbloeiers
Kleur Gemengd   Oranje   Roze  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Dahlias Dahlia
Aantal per verpakking 4
Latijnse naam Dahlia