Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

We Love Tulips - Pink Love

€14,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tulipa

We Love Tulips - Pink Love is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. We Love Tulips - Pink Love kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

We Love Tulips - Pink Love kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw We Love Tulips - Pink Love voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
We Love Tulips  Pink Love is een gemengd tulpenbloembollenpakket van vier verschillende soorten tulpen in diverse roze tinten. Het pakket bevat 20 bloembollen in een prachtige cadeauverpakking. Een ideaal geschenk voor een verjaardag, een speciale gelegenheid, de feestdagen of voor jezelf. Voor een lentebloei plant je de tulpenbollen in het najaar, tussen september en december (wanneer er geen vorst in de grond zit), op een zonnige plek in tuin of pot. 

20 Tulipa Bloembollen roze en wit. Bolmaat: 12/12:
  • 5x Tulipa Triumph Dynasty
  • 5x Tulipa Triumph Rosalie
  • 5x Tulipa Triumph Mistress Mystic ®
  • 5x Tulipa Double Early Foxtrot
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 802-J-721270
Levertijd 2D
Bloeimaand april   mei   juni  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planttype mix Tulpen
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Gemengd   Roze   Wit  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Tulipa