Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Complete kweekset
Uitverkocht

Teeltpakket Aardbeien Ostara

Nu met 12% korting

€25,99 €22,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fragaria
Uitverkocht

Aardbei Ostara Teeltpakket compleet, inhoud van dit pakket: 10 Aardbeiplanten Ostara, 1x organische aardbeienmeststof Viano 750 gr. en 1x tas aardbeienfolie 1,41 x 10m. Maak het uzelf makkelijk!

Aardbeiplant
Aardbei 'Ostara' is een doordragend aardbeisoort. De vruchten kunnen geplukt worden van juni tot de eerste vorst. De aardbeien zijn middelgroot, vlezig en hebben een zoete smaak.

Organische aardbeienmeststof Viano 750 gr
Organische minerale meststof voor klein fruit zoals aardbeien, bessen, druiven, en frambozen. Deze meststof heeft een geleidelijke werking voor een evenwichtige groei. Voedt de plant gedurende 100 dagen, met extra kalium voor sappige vruchten. Goed voor 15-20 planten. Waterdichte verpakking met zipsluiting. Samenstelling: NPK 6-6-9 (+ 3MgO)

Aardbeienfolie Nature 1.40 x 10 m
Met deze aardbeienfolie van Nature is een hogere oogstopbrengst gegarandeerd! De aardbeienfolie is speciaal bestemd voor het telen van aardbeien en is in principe een beschermende deklaag die op de grond wordt aangebracht. Het afdekfolie zal uw vruchten schoon houden, is waterdoorlatend en zal uiteindelijk zorgen voor een hoger rendement. Maar dat niet alleen, want u hoeft dankzij de folie ook minder vaak onkruid te wieden, er ontstaan minder schommelingen in de bodemtemperatuur en de grond wordt verrijkt en zijn structuur wordt verbeterd. Het uv-bestendig en micro geperforeerde afdekfolie is gemaakt van zwart polyethyleen (LDPE) en heeft een dikte van 50 µ. Wanneer u de aardbeienfolie aanbrengt rond uw planten, dient u wat ruimte vrij te laten rondom de stelen om te voorkomen dat deze gaan rotten.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Teeltpakket Aardbeien Ostara is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Teeltpakket Aardbeien Ostara kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Teeltpakket Aardbeien Ostara kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Teeltpakket Aardbeien Ostara voor slechts € 22,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Complete kweekset
Specificaties
sku TEELTPAKKET4
Levertijd 4D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september  
Produkt Moestuin   Geschenken Vaste planten   Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april  
Planttype Groentenzaden Vaste planten-tuinklaar Groenten
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat Wortelstok  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fragaria