Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gemengde Bloembollen
Uitverkocht

100 Dagen Bloeipakket

€11,99 (Incl BTW €0,99)

Normale prijs: €17,99

Je bespaart 33%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 100

100 Dagen Bloeipakket is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. 100 Dagen Bloeipakket kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

100 Dagen Bloeipakket kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw 100 Dagen Bloeipakket voor slechts € 11,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Geniet van een kleurrijke tuin met deze vrolijk gekleurde gemengde bloembollenpakket. Het 100 Dagen Bloei Pakket  is zodanig samengesteld om u 100 dagen lang onafgebroken bloeiplezier te geven van februari tot en met april. Al onze gemengde bloembollenpakketten zijn met zorg geselecteerd en combineren prachtig met elkaar. Tevens ook mooi om cadeau te geven.
Toon alle Gemengde Bloembollen
Specificaties
sku 636-F-97373
Levertijd 2D
Kleur Geel   Gemengd   Rood   Wit  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 0 - 10 cm   10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Bloeimaand februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 100