Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Delfts Blauw Cadeautas met Tulpen

€19,99

Normale prijs: €39,99

Je bespaart 50%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Tulipa

Delfts Blauw Cadeautas met Tulpen is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Delfts Blauw Cadeautas met Tulpen kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Delfts Blauw Cadeautas met Tulpen kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Delfts Blauw Cadeautas met Tulpen voor slechts € 19,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Midden in de zomer al beschikbaar en ideaal als cadeau voor familie tijdens de zomer vakantie! U ontvangt een prachtige Delfts Blauw Cedeautas met daarin een prachtige mix van een aantal Darwin tulp soorten voor een waar kleurenfestijn in ieders tuin.

Darwin Tulpen zijn een groep van sterk gesteelde tulpen voor het midden van het seizoen, vanaf 2e week april tot eind april. Veelvuldig bloeien ze met een rand aan de bloembladen maar ook volle prachtige niet gerande kleuren zijn voorhanden. Darwin tulpen zijn voortgekomen uit een kruising tussen vroege en triumph tulpen en zijn alszodanig een belangrijke groep in de tulpen teelt. Darwin tulpen zijn verkrijgbaar in elke denkbare kleur en hebben mooie kegelvormige bloemen. Ze zijn zeer geschikt om in potten te kweken en zijn, vanwege hun stevige stengels, zeer goede snijbloemen.
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 010-S-15020-DB
Levertijd 2D
Plantmaand januari   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Geel   Gemengd   Oranje   Rood   Roze   Wit  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Tulpen
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Tulipa