Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gemengde Bloembollen
Uitverkocht

Garden & Patio Bag - Bloembollentas

Nu met 17% korting

€17,99 €14,99

Aantal per verpakking 20
Levertijd 4D
Uitverkocht
Garden & Patio Bag - Bloembollentas. Een gemengd bloembollenpakket met 20 verschillende soorten bloembollen in een prachtige cadeauverpakking. Zeer geschikt voor potten en containers. Fantastische snijbloemen. Een ideaal geschenk voor een verjaardag, speciale gelegenheid, de feestdagen of voor jezelf.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Garden & Patio Bag - Bloembollentas is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Garden & Patio Bag - Bloembollentas kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Garden & Patio Bag - Bloembollentas kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Garden & Patio Bag - Bloembollentas voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gemengde Bloembollen
Specificaties
sku 8130-F-3620
Aantal per verpakking 20
Levertijd 4D
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt Geurend   Snijbloemen  
Kleur Gemengd  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeiseizoen