Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Biologische bloembollen
Uitverkocht

Bloembollentas Bee Mixture Bijenvriendelijk Biologische Bloembollen

€17,99
Levertijd 7D
Aantal per verpakking 40
Uitverkocht
Bloembollentas Bee Mixture een vrolijke Bee Mixture draagtas met een mengsel van 40 bijenvriendelijke, biologische bloembollen.

Het gaat niet goed met de wilde bij in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van alle 358 bijensoorten worden bedreigd. Door het planten van vlinder- en bijen aantrekkende bloembollen (planten en zaden) steun je de natuur en geef je bijen en vlinders een kans. 

Bevat:
- Allium Purple Sensation
- Crocus Ruby Giant
- Muscari Armeniacum
- Tulipa Lilac Wonder
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Bloembollentas Bee Mixture Bijenvriendelijk Biologische Bloembollen is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bloembollentas Bee Mixture Bijenvriendelijk Biologische Bloembollen kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bloembollentas Bee Mixture Bijenvriendelijk Biologische Bloembollen kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bloembollentas Bee Mixture Bijenvriendelijk Biologische Bloembollen voor slechts € 17,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Biologische bloembollen
Specificaties
sku 808-J-319650
Levertijd 7D
Bloeimaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Biologische-Ecologische bollen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Gemengd  
Planttype mix
Aantal per verpakking 40